perjantai 21. lokakuuta 2016

Oodi tisseille

Jokainen tietää mitkä ne ovat. Pikkutytöillä ne ovat nepparit. Nuoret tytöt eivät malta odottaa, että ne kasvaisivat suuremmiksi. Vanhat naiset kutsuvat niitä ajokoirankorviksi tai läpysköiksi. Rintasyövän kokeneille niiden merkitys on todella suuri.

Tissit.

Tissejä näkyy joka puolelle minne katsotkin. Niitä ulkoilutetaan kesäisin vähissä vaatteissa, niitä on kadunvarsimainoksissa, niitä on uimahalleissa ja urheilukentillä. Niitä on kaiken kokoisia. On pieniä, on suuria. Jokaiset ovat ainutlaatuiset ja ihanat.

Tissit herättävät ihmisissä paljon erilaisia tunteita laidasta laitaan, vihasta rakkauteen ja kaikkea siltä väliltä. Erityisesti miehistä, miksei naisistakin, on kiva katsella niitä. Ne tuntuvat mukavan pehmeiltä. Niitä vasten on levollista painaa pää, niitä voi silittää, niitä voi hellästi puristaa.

Kaikkein tärkeintä tissit ovat kuitenkin pienelle vauvalle, joka imee niistä ravintoa ja elinvoimaa itseensä. Ne ovat elämän perusta. Samalla vauva saa tankattua läheisyyttä ja rakkautta ruokailuhetken aikana.

On ihmeellistä, miten tisseissä voi valmistua vauvan koko ravinto. Sen vuoksi on syytä nostaa tissit jalustalle ja olla ylpeä niistä. Niitä ei tarvitse piilottaa ja hävetä.

Ole ylpeä tisseistäsi ja pidä niistä huolta!

Hyvää imetysviikkoa 2016!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti