torstai 10. marraskuuta 2016

Marja Hintikka Live

Marja Hintikka Liven facebooksivuilla kysyttiin kaksi päivää sitten, miten puhut kuolemasta lapselle. En halunnut omaa nimeäni julkisesti näkyville, joten linkkasin aiemman postaukseni Marja Hintikka Livelle yksityisviestinä. Yllättäen tänään sain vastauksen ja tiedon, että he aikovat julkaista bloggaukseni sivuillaan! He myös vinkkasivat, että julkaisu saattaa vaikuttaa blogini kävijämääriin.

Ajoin iltavuorosta rättiväsyneenä kotiin lumikinosten läpi. Olin jo vähällä mennä suoraan nukkumaan, mutta päätin kuitenkin "ihan vain nopeasti" kurkata kannettavalta blogini päivän vierailijat. YLI 4600 kävijää vain tämän päivän aikana!!!

Ihan mahtava juttu! Jokaisen bloggaajan toive on saada näkyvyyttä blogilleen. Olen aloittanut bloggaamisen vasta viime kuussa, joten tämä on enemmän kuin voisin ikinä toivoa. Sain tästä hurjasti energiaa jatkaa kirjoittamista.

Kiitos Marja Hintikka Live! Kiitos ihanat ihmiset, jotka jaksatte antaa palautetta viesteillä ja kasvokkain! Tuntuu upealta, että pystyy sanoilla herättämään muissa ihmisissä erilaisia tunteita.

Tänään menen nukkumaan hymy kasvoillani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti