torstai 4. toukokuuta 2017

Kaupallinen yhteistyö: Color4Care tukisukat

Menneet ovat ne ajat, jolloin tukisukat olivat todella rumia, paksuja ja puuterinvärisiä mummosukkia. Kiitos kaupallisesta yhteistyöstä Color4Care, jolta sain testattavaksi mieleiseni väriset tukisukat. Kyseinen yhtiö yrittää tuoda tuotteillaan lisää iloa ja väriä hoitoalalle. Enää ei tarvitse hävetä tukisukkien käyttämistä.
Valikoimassa oli todella kaiken värisiä sukkia, joista oli todella vaikea valita mieleisimmät. Valitsin tällä kertaa siniset viidakko-sukat. Tykkään käyttää värejä muuten niin kliinisessä valkoisessa sairaalaympäristössä.

Sukat tulivat todella nopeasti, vain muutamassa päivässä tilaamisesta. Ne ovat puristusluokkaa 16-18 mmHg, joten ne ovat erinomaiset esim. seisomatyötä tekeville. Itse aloin käyttää tukisukkia säännöllisesti sen jälkeen, kun esikoista odottaessani jalat tuntuivat työpäivän aikana todella turvonneilta ja tuskaisilta. Tämä puristusluokka on itselleni juuri sopiva. Sukat tuntuivat ensin todella napakoilta, mutta työpäivän mittaan jalat olivat ihanan kevyet eikä minulle tullut tarvetta nostaa niitä välillä ylös.

Plussaa tulee myös siitä, että sukat voi pestä 60 asteessa. Ne sisältävät 74% puuvillaa, 23% polyamidia ja 3% lycraa. Pesun jälkeen ne olivat yhtä napakat kuin uusinakin.

Huomasin muuten että Color4Care myy työkenkiäkin. Ehkäpä jatkossa pääsen kokeilemaan niitäkin. Värimaailma ja mallit rimmaa hyvin sukkien kanssa. Väriä töihin!

2 kommenttia:

  1. Minä olen koko talven käyttänyt tukisukkia, kylläkin tylsiä yksivärisiä. Mutta viime viikolla oli pakko lopettaa, kun läkähdyn kuumuuteen. Mutta voi apua sitä jalan särkyä mikä on ollut. Tuumasinkin nyt että onko kumminkin pakko mielummin kärsiä kuumuudesta, kun jalkoijen särystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :) Suosittelen kokeilemaan rohkeasti eri valmistajien sukkia. Itse olen kokeillut varmaankin viittä eri merkkiä, joista olen poiminut ne omat suosikkini. Osa on hengittävämpiä, toiset taas selvästi hiostavampia.

      Poista