sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Buzzador-kampanja: Storytel-palvelun kokeilu 30 vrk - sisältää linkin

Olen Buzzadorin käyttäjä, mikä tarkoittaa että saan ajoittain sen kautta kokeiluun tuotteita ja palveluita. Vastineeksi kerron niistä eteenpäin tuttavilleni ja kirjoitan arvostelun Buzzador-sivustolle. Kannattaa rekisteröityä mukaan! Mitä aktiivisempi olet, sitä paremmin saat kampanjatarjouksia.


Screenshot puhelimeni näytöltä Storytel-palvelusta.


Tällä kertaa sain kokeiltavaksi Storytel-palvelun 30 vrk ajaksi. Sen kautta pystyy kuuntelemaan rajattomasti kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi älypuhelimella ja tabletilla.

Tekniikan ihmelapsena minulle tuli heti ongelmia rekisteröitymisen kanssa. En päässyt eteenpäin, kun en halunnut antaa palvelulle korttitietojani. Sain kuitenkin ladattua puhelimeeni Storytel-sovelluksen, jonka kautta pystyin selaamaan valikoimaa ja testaamaan pikkupätkiä kirjoista. Storytelissä on tuhansia kirjoja, joita pääsee selaamaan eri kategorioiden alta. Itse olin hieman pettynyt lastenosastoon, josta en löytänyt kauheasti mitään kiinnostavaa. Aikuisille oli kyllä hyvin tarjolla myös uusia kirjoja.

En ole aiemmin käyttänyt mitään e-kirjapalvelua. Minulla on käytössä vain älypuhelin, joten sen ruudulta kirjan lukeminen on suoraan sanottuna tuskaista. Tabletilla käyttömukavuus olisi varmasti aivan eri luokkaa. Voisin kuvitella, että e-kirjapalvelu toimii erityisen hyvin reissuissa. Autossa tai junassa voi kuunnella e-kirjoja, vaikka kärsisikin matkapahoinvoinnista. Itse en nimittäin voi lukea mitään autossa. Muuten paha olo on taattu.

Täytyy myös myöntää, että olen lukemisen suhteen todella vanhanaikainen. Minusta on ihana suunnitella lukulistoja, varailla kirjoja kirjastosta ja kuljeksia hiljaisten kirjahyllyjen välissä kirjojen tuoksusta nauttien. Kuulun siihen ihmisryhmään, jonka mielestä kirjan tuoksu pitäisi pullottaa. Jokainen kirja tuoksuu hieman erilaiselta. Koulukirjat tuoksuvat ihan erilaiselta kuin vaikkapa klassikkokirjat.

Ehkäpä sähköiset lukupalvelut ovat sinun juttusi. Käy kokeilemassa ja kerro kokemuksiasi! Tykkäätkö mieluummin lukea kirjasi sähköisessä muodossa vai perinteisinä kirjoina? Miksi?

#storytelbuzz17 #buzzador

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti